God morgon

Klockan är halv 10 och här sitter jag, VAKEN! Det hör inte till det vanliga, jag brukar ligga och sova som gottigast vid den här tidpunkten, men idag vaknade jag av att jag var täppt i näsan (hurfan stavar man, teppt,täppt, tept?) och anthon han bara sover. Iallafall jag låg och tänkte lite på SM och lite allmänt på judon sen upptäckte jag att jag var för pigg för att försöka somna om. Så nu sitter jag här och tittar på Animal Planet, det är Galna djur, massa djur, mest hundar som göra värsta sakerna, varför gör inte min hund sånt börjar man undra då. Jag vill att Yessi också ska kunna ligga på rygg balansera tefat med kopp på alla fyra tassarna..
I fredags filmade vi allt till våran reklamfilm förresten, det kommer bli as coolt. Rom här kommer vi!
haha ne men vi hoppas verkligen på att gå vidare till final, det skulle ju vara sjukt roligt!

Dagens upplägg ser ut som så att vi har inte planerat så mycket (det är ju söndag) förutom att vi eventuellt ska ut och springa en sväng sen och vid halv 5 ska vi träna. Det kommer bli mycket judo denna veckan, träning varje dag från igår (lördag) till onsdag.
Hursomhelst jag tror inte jag har så mycket mer att säga just nu så ni får ha en bra dag, det är ju toppenväder!
Hörs♥

Bara för att jag kände för att skriva

Just nu sitter jag i en datasal mitt emellan mina två kompanjorner Micha och Jennifer. det är meningen att vi ska arbeta på vår reklamfilm, men vi anser att det inte finns så mycket att göra eftersom det största jobbet är imorgon (vi ska filma allt imorgon). Både jag och anthon har varit dåliga på att skriva på bloggen nu, usch på oss..
Kan berättat att vi båda kom tvåa på sydcupen som var här i Kalmar i helgen. Jag är inte speciellt nöjd med mina matcher eftersom jag var så grymt nervös mina första två så det förstörde jättemycket. Känner dock att man kan ha lite förståelse eftersom jag har haft uppehåll med mitt tävlande i över ett år nu. Men känner redan att jag är igång igen. Ska på SM nästa vecka, och har anmält mig till en en annan stor tävling som är lite längre fram i vår, får se vad som händer, vem vet det kanske blir mer. Något som gör mitt tävlingssug lite starkare är att jag ska beställa ny tävlingsdräkt, äntligen!
Jag beställer den nog idag.

Igår var jag och Anthon på Relaxen på simhallen, vi fick först massage vilket verkligen behövdes, vi var båda jättestela i ryggen,  och sen tillbringade vi större delen av tiden i bubbelpoolen, mysigt :)

Det blir en kort avslutning på detta inlägg, kanske skriver mer ikväll,
vi hoppas på det ♥

sydcup

japp, imorgon har matilda att vi måste gå upp tidigt, för att vara vid klubben vid 9.. men jag tror inte vi kommer tävla förän runt 12 tidigast, haha, och jag tänkte på en grej, hur förkortar man sydcup? sc låter cp och sm är ju en annan sak liksom ^^.
aja, alla får heja på matilda imorgon, hon är jätte duktig ^^
nu ska vi sova, ;)
men vi hörs, ha det!

juste, det är matilda som gjort allt gult!!!

Nyvaken

Jag vaknade nyss av att mitt rum var svinkallt. Kunde inte leva med de så jag masade mig upp ur sängen  och gick till tvn istället för att tittia på Cheaters. Jag älskar tv400, de har bra program, det bästa är helt Jerry Springer. Jag är typ beroende av Jerry Springer, borde det inte finnas typ en dvd box med endast Jerry springer avsnitt? Isåfall informera mig!
Anthon ligger fortfarande och sover i kylan inne på mitt rum, där kan ju han ligga. haha.

Igår var ja ute och gick med mamma och anthon och såklart hunden. Vi gick typ i en timme ute i rinkabyholm. Jag fick köra på hemvägen, vilekt innebär att jag körde från rinkan in till stan för vi skulle hem till anthon och hämta lite grejer. Inte illa tycler jag. Duktigt till mig själv (stolt) . Har faktiskt kört ganska mycket senaste tiden. Jag vill ha mitt körkort NUNUNU!

Måste berätta en till sak. Igår när vi skulle ut och gå, så åkte vi ut på Ekö som det heter, för att parkera bilen och när vi kom dit så stod det en vit bil där och en tjej som förmodligen ägde bilden, och det kommer samtidigt en man med en hund gående till henne och de börjar prata, ingen big deal tänkte vi. Men när vi kom tillbaka efter minst en timme så var de fortfarande kvar, men nu satt de i bilen, de släckte ner i bilen när vi kom. Vi tänkte förmodligen en hemlig kärleksträff..suck.Men det värsta var att de lät hunden stå bunden utanför bilen i medan de höll på där inne. Det började ju bli mörkt och det, och vem vet hur länge de satt där efter att vi åkt. Blev så jävla arg, ville baragå och hämta hunden och ta med den. Satans svin säger jag bara!

Föresten är det sydcup här i kalmar på lördag, (judotävling) i A-hallen för den som är intresserad.
Till och med jag ska vara ed och tävla, det är på tiden att jag kommer igång igen nu. Är jättenervös redan. Men det är jättefoligt att tävla. Ska även vara med i SM två veckor efter sydcup. Ännu mer nervöst. Men jag har varit med i SM förr och jag minns att jag var inte alls lika nervös på sm som på sydcup, skumt.

Jaja nu ska jag fortsätta se på cheaters.
Puss&hej ♥

Juste har färgat tillbaka mitt hår nu, till svartsvart :)

Slingor och blå tights

Igår fick jag ett ryck och fick för mig att jag ville sliga mitt hår med mörkbruna slingor, och det gjorde jag också.
Mamma hjälpte mig, hon drog på mig en sån där plast "mössa" med hål och började dra ut små slingor som skulle förvandlas till bruna. Det blev små slingor över hela huvudet, vi blekte det först och sen la vi i färgen. Dock blev de inte helt bruna de blev lite rödbruna fakstiskt. Jag har haft det sen igår nu, vet inte riktigt vad jag tycker, men de som sett det tycker att det är fint och att jag inte ska färga tillbaka. Men jag själv vet inte om jag trivs i det, det känns inte som jag, hahaha, så jag komemr förmodligen färga tillbaka det inom en snar framtid till mitt svarta normala hår.
Dessutom hittade jag blå tights och ett par gröna, det var 2-pack och jag ville ha dem, så jag köpte dem.
Det är alltid roligt att ha, och det är fint tycker jag!

okej, bara för att det inte är så ofta man ser mig i slinor eller aa, det ser ut som jag färgat hela håret menmen, så är jag väl ändå skyldig att visa bild.

              

tyck vad ni vill, men svart kommer det bli igen, det är på lov och sånt man ska testa nytt, haha :)
Puss&Godnatt♥

Nu är ringarna på!

Jo, så är det faktiskt, vi har förlovat oss nu i helgen, vilket känns jättebra. Från början var det tänkt att vi skulle vänta tills efter sommaren, men efter att pratat om det osv så blev det framskjutet ganska så mycket och jag är jätteglad :)
Ringarna är i vitguld, jättefina så nu känner jag mig jättefin om min hand. Vi har fått lite förlovningspresenter av våra föräldrar, vilket vi inte dirket hade väntat oss.
  • Av Anthons föräldrar fick vi en stor tavla, som var en bild tagen ifrån luften ner över New yorks höghus, jättesnygg.
  • Av min pappa och hans sambo fick vi 400 kr på Ernesto, så dit sak vi i veckan och äta.
  • Slutligen av min mamma och hennes karl så skulle vi få välja en valfri onsdag att åka till relaxen, med valfritt tilltugg och så ska vi få välja någon behandling, typ ansiktsbehandling eller typ massage, inte helt fel!
Dessa presenter uppskattades verkligen, tack!

Vi åkte till min pappa från lördag till söndag, grillade lite och hade allmänt mysigt.
Vi var även en liten sväng på stan idag, vi köpte oss varsitt linne och jag hittade också ett par nya solglasögon.
Och nu känner an verkligen att det är vår , vi har varit ute ganska så mycket och det är så skönt i solen när den värmer.

Och jo, vi har inte skrivit på flera dagar nu, dåligt av oss. Vi ska göra ett ryck nu iallafall.


Nu har ni fått lite klargjort över hur vår helg har varit. Toppen!
Så ha det så bra så länge, hörs♥




RSS 2.0