Skola imorgon

Imorgon inleder jag mitt sista år på gymnasiet, känns bra. Roligt att träffa alla igen efter sommaren.
Det tar emot när man har vetskapen om att det blir en massa plugg igen, prov osv. Men det ska nog gå bra ändå.

Kom precis från träningen, har ont lite här och var. Har gjort någon med min biceps muskel, sträckt ena sidan av ryggen och så är mitt ena knä inte helt bra. Känns ju sådär men det är sådant man får stå ut med här i livet, då vet man iallfall att man lever, haha.
Kort inlägg ikväll, vi ska cykla hem till mig nu. Får se om jag skriver senare, är väldigt trött. Måste lägga mig tidigt ikvälll eftersom vi börjar 8.10 imorgon, suck och anthon den jäkeln börjar inte förän 13.00. Jag har då inget minne av att vi hade så bra första dagen när vi började tvåan, haha. Men måste kila nu Kram!

Skolan närmar sig

I övermorgon börjar skolan igen och det känns ju både bra och dåligt. Det ska bli jättekul att träffa alla igen som man inte hunnit träffa under lovet, och det är också kul att inleda sista året på gymnasiet, speciell känsla.
Det som tar emot är ju att det är för plugg,prov och inlämningar som väntar. Men jag ska nog klara det galant!

Idag har jag varit en sväng på körskolan och gjort lite teori, annars har det inte hänt så mycket, var ute och övningskörde med mamma inför lektionen imorgon då vi ska gå igenom allt vi gjort hittills så vi kan gå vidare. Hoppas det kommer gå bra, Kenneth är en bra prick så det ska vi nog fixa hehe.

Nehe, nu ska vi åka hem till anthon för vi ska sova där i natt, körlektionen är klockan 8 på morgonen så det är nära och bra.
Jag ska börja lägga upp lite mer bilder från kameran och så för det har vart lite tomt nu på sistone, mer färg och bilder ska det bli. Vi funderar även på ny design ska bara bestämma hur den ska se ut så får ni se sen. Ha det bra, hörs!

Prisonbreak = kärlek

Ja, klockan är nu 23.23 och sista avsnittet av Prisonbreak slutade för 23 minuter sedan.
Jag grät mig igenom sista delen av avsnittet. Det var så fruktansvärt fint men mycket sorligt slut. Eller slut och slut, sista avsnitt, man fick ju för två avsnitt sen se hur alla hade det 4 år efter allting ordnat sig, men dessa två avsnitt fick man se hur det hela gick till under en del av de 4 åren. För er som följt alla säsongerna lika troget som som jag vet att men egentligen hade kanske velat se ett annorlunda slut eftersom man är traditionell och vill att alla ska leva lyckliga i alla sina dar. Men i detta fall så (ska inte avslöja) hände det som man inte ville skulle hända men det hela förde med sig bra saker ändå. Jag är supernöjd med hela serien, det är en serie med klass, helt klart!
Jag grät för fullt detta programet och jag fortsatte gråta under eftertexterna.
Nu när serien är slut så har jag sagt under en tid att jag ska köpa mig alla boxarna, så denna veckan är språng marsch till filmbutiken och köpa första och andra säsongen. Tredje köper jag nog nästa månad. Fjärde och sista får jag ju självklart vänta på tills den kommer ut.

Detta kallar jag hyllning, haha men jag är helt såld på serien,
och har varit sen första gången jag såg reklamen inför säsong 1

Nu har jag ett problem, vad ska jag följa nu för serie, Prisonbreak är den enda serien jag riktigt följt.
Vad ska jag sitta klistrad framför och få känna min nervositet sprängas av spänning som de många måndagar jag spenderat framför tvn kl 22.00 till 23.00. Några förlsag?

Nehe, nu ska jag kika runt lite och sen lägger jag ihop datorn för att sova
God natt


Bild hämtad från fanpop.com

Stop N Grow

..så heter "nagellacket" anthon köpte till mig idag. Det är alltså ett sorts nagellack som är till för att man ska sluta bita på naglarna. Och det är ett problem jag har, jag biter på naglarna, but not any more för det smakar skit rent ut sagt!
Trodde inte att det skulle göra någon skillnad men med det på så vill jag inte bita längre. Så nu är det fram med nagelsaxen som gäller. Så ni som har samma problem som jag, Stop N Grow finns på apoteket för 50:- .
Det är inte mycket pengar, och det funkar.


21.13

.. så mycket är klockan nu och vi sitter lite trötta hemma hos anthon nu efter att ha tränat judo/ju-jutsu.
Anthons kompis Bagge tränar ju-jutsu och han var med oss idag så vi fick lära oss lite slag och sparkar och hur en ju-jutsu match går till. Ganska kul faktiskt, roligare än vad jag trodde. Anthon fick köra en match med Bagge och var ganska chanslös så länge det var slag och sparkar som gällde, men när de tog grepp i varandra och det var dags för kast och ne-waza (sittande fight) så var Anthon överlägsen. Hehe men det var roligt att se. Sen fick jag och Anthon köra en match mot varandra, haha vi gav varandra "ärr", han slog sönder min hand..okej inte slog sönder men jag fick sjukt ont och så fick han in två bra knytnäveslag i magen på mig, och jag fick in en spark i magen som tydligen skulle gett mig ippon sa Bagge (ippon är full poäng). Men det var kul att testa något annorlunda, för det var det haha.
Såklart tränade vi judo också, körde ett par matcher och lite kast så ikväll har vi varit duktiga och fått endel gjort (:

Nehe,det var lite om vad som hänt ikväll, imorgon är det träning som gäller, igen. Judo på kvällen och förhoppningsvis en sväng till gymet under dagen.

Nu ska jag snart duscha och sen se lite på tv.
Ha en bra kväll! Hörs!

Man tackar i framtiden

Glömde säga, jag vågar inte köpa skor just nu.
Jag får inte för mamma och anthon, vilken förälder och pojkvän säger åt sitt barn/flickvän att nu räcker det med skor, huh?
Men snäll och lydig som jag är (he he) köper inte mer skor denna veckan.
Okej jag har ganska mycket skor, men det är en viktig faktor. Men då får man ju den klassiska kommentaren: "du behöver inte så mycket skor, spara dina pengar istället".
"Nehe, jaha?", tänker man då.
Ja jag sparar från och med september och jag kommer att ha råd med fler skor och kläder ändå. Moahahahaaaa
Men okej, de vill bara väl egentligen så jag ska inte klandra dem, de vill ju att jag ska ha pengar sen, längre fram. Men ändåån,det tar emot. Det kommer att kännas pestigt sen iframtiden när jag har massa pengar undanlagda och de sitter där och hån-ler mot en och säger," vad var det vi sa?", så måste man väl för att alla ska bli nöjda, säga tack. oooh jag ryser. Men de är bäst ändå<3

haha (: ganska ironiskt ändå

090823

Jag är uttråkad just nu, måste bli av med det (:

Hej hopp!
Vi befinner oss just nu hos min far i Söderåkra vilket vi har gjort sen i fredags. Trevlig vistelse iallafall.
Vad har vi gjort? Jo vi har firat Bibbi (pappas kvinna, heh) med att ha kräftkväll. Vi åt massa kräftor och åt god mat till.
Annars har vi faktiskt taigt det ganska lugnt. Jo! Vi har kom tillbaka för en stund sen efter att ha spelat minigolf.
Minigolf är inte min starka sida måste jag erkänna, jag menar, hur disrtaherande är det inte när man ska putta bollj*veln ner i hålet från 30cm avstånd så är banan inte rät och bollen rullar förbi med en millimeters marginal. Jag tycker inte det är okej. Varför är det så svårt att bygga en rak bana? Någon som håller med mig?
Hursomhelst, den här gången kom jag iallfall inte sist, jag kom trea av fyra, jippie! Anthon den nörden kom såklart på en överlägsen förstaplats, men för att inte verka som en kass förlorare får jag väl säga grattis...

Förresten har vi tittat massa på friidrott, det blir bara roligare ch roligare att titta på för varje gång det är VM,EM eller något stort. Förr hatade jag att titta på det, nu sitter man ju som klistrad. Är det någon sort mognadsprocess som sker genom åren. När man tycker om att se på friidrott, då, jo då är man på G!
Herregud, vad sitter jag och daddlar om liksom, klart att det inte är en mognadsprocess, jag bara skojade, haha gud förlåt.
Vad händer ikväll? Vad ska ni göra? Anthon hade väl tänkt träna judo med sin kompis som tränar ju-justu, får se om jag hänger med eller om jag tar löpet runt Ängo eller något. Kanske att man får med sig rasmus isåfall (om jag har tur).

Okej nu har jag tråkigt, jag tänkte just på att sätta igång en film. Vänder mig om för att fråga anthon, meb vad gör anthon då..vad gör anthon, jo han ligger och läser en bok. Som pappa sa att jag skulle läsa (som om jag ens skulle öppna en bok), Anthon börjar läsa en sida och han är fast. Triiisst, jaha jag får väl hitta på något själv då. Suck..
Men leendet är uppåt, man blir det av låten som spelas här just nu Freak med Ismen. Sjukt bra, brukar inte gilla sån musik men denna är en klass för sig tycker jag. Brabra, lyssna: http://www.youtube.com/watch?v=TOOKkj7Uz7A
Gillar deras texter, bra grupp. rekomenderas!

20/8-09

Känner mig lite lagom stolt över mig själv ikväll. Sprang 6.4km med anthon och två andra från judon idag.
Det kändes rätt bra faktiskt. Lite mör i benen när jag kom hem så jag tog ett varmt bad och hade det bara skönt.
Förövrigt så har jag vart på körskolan idag igen och gjort klart första delen av teori-testerna skönt. Nu är det tre kvar, hehe men jag klarade den första på tre dagar så det ska nog gå bra med de andra också. Har klarat alla en gång förut fast det var i skolan då. Efter jag vart på körskolan tog jag en sväng på stan och där hittade jag mig ett par tights och en ljusgrå kofta, jättefin.
Nehe, nu ska jag spela ett spel på datorn innan jag tar cykeln till Anthon.

Tidig morgon

...efter att ha ställt mobilen på 05.45, eftersom det tar sån jäkla tid för mig att ta mig upp ur sängen frivilligt, och jag hade körlektion vid 7 så jag låg och halvsov i en halvtimme ungefär. Det är ju så mysigt att bara gosa in sig i täcket och bara ligga och mysa, så kan jag ju heller inte låta bli att gosa med anthon samtidigt, haha.
Hursomhelst, jag kom ur sängen tillslut, tog på mig kläder och gjorde mig i ordning litegrann, behövde ju inte göra så mycket, klockan var 7 på morgonen och jag skulle ha körlektion, ingen skönhetsshow liksom. Så det gick relativt fort för mig att bli färdig. Gick till köket och tog lite jordgubsfil sen var jag i stort sett klar att åka. Så jag gick och sa hejdå till anthon som dock inte var kontaktbar, me ett försök är ju alltid värt.
På lektionen idag avslutade vi momentet jag håller på med, blev godkänd så det är bara til att gå vidare nu, härligt.
Tänker inte berätta hur långt jag kommit här, det håller jag för mig själv tills jag meddelar at jag sitter med mitt körkort i handen , moahaha.

Nu snart ska vi cykla in till anthon igen och jag ska till körskolan igen för att sitta lite vid datorn.
Ha det bra så länge


Trött morgon

Vaknade för en stund sen, måste få igång anthon så han hinner  äta och så innan han åker till jobbet.
Vi ser på friidrott medan vi väntar på bröden i ugnen, det ska bli smarrigt.
Idag funderar jag på om jag ska ta en sväng till körskolan och sitta lite vid datorn om det fnns någon ledig, sen ska jag till banken och ta ut pengar och efter det hämta ut min plansch på Michael Jackson, det har tagit kanonlång tid för dem att skicka den, antaglgen för att det är så många som beställt. Men nu är den här :)
Lite kort om vad som händer idag. Skriver kanske senare.

Hej, jag älskar skor!

Jag har köpt nya skooor, och jag känner mig alltid lika fulländad efter ett nytt inköp till mina fötter :)
Köpte ett par för ett par veckor sedan också som jag inte visat här. Så här har vi dem båda två.
(Tiamo är de nyinköpta)

Tiamo (Scorett) 799:-



Skopunkten 349 :-


Dålig uppdatering

Idag har jag en slapp-dag.  Jag är så sjukt seg i kroppen idag vet inte varför. Dock brukar jag bli sån när jag sover förlänge på morgonen (hur man nu kan göra det), men asså inte gå upp tidigare än klockan 12 som vi gjorde idag. Det var så skönt att sova idag så ville inte gå upp, men tvingade mig ur sängen när jag såg att klockan passerat 12 och sedan väckte jag Anthon (sömntutan) vi bestämde nämligen igår att vi skulle träna i gymet innan han skulle åka och jobba idag. Så vi gicku pp,åt frukost och åkte hem till honom och gick ner en sväng i gymet, Nu är jag hemma igen, och ser på tv, det är Tyra Banks show på trean, brukar vara ganska bra faktiskt.
Vet inte när jag jobbar nästa gång hoppas på att få några dagar ledigt. Tror inte det blir så mycket jobb denna veckan dock.
Ikväll ska jag träna judo vid 7, det blev ingen judo för min del förra veckan, lyckades pricka in träningspassen med att jag skulle ut, hehe. Men vi tränade iallafall gym. Duktigt:)

Nehe nu ska jag titta på tv. Puss!

Mycket som händer :)

Den här veckan händer det mycket.
I måndags var jag på 18års fest hos min kompis vid namn Sofia. Det var mycket trevligt, fint väder och vi satt ute i ett sånt där partytält hela kvällen, mysigt :)
Igår kväll var vi i stadsparken och träffade några från klassen, vi satt där i våra lilla pedagogiska ring till ungefär kl 22.00
Och ikväll så ska jag och några kompisar gå ut en runda, kommer nog bli jättekul. Sen är det ju Rix FM och grejer imorgon och massa hela helgen.
Men på lördag har jag ledigt fram till 16.00 för jag ska jobba hela kvällen tills klockan 24.00.
Ja ni läste rätt, jag ska jobba, jag har fått jobb äntligen, på helger och lov, ibland kvällar i veckan.
Och detta då på Mc Donalds på baronen, jag började i måndags och sedan jobbat fram tills idag(onsdag). Det är mycket att lära sig och det ska ju gå fort , men det  har faktiskt gått ganska bra. Stressigt men roligt !

Nehe, just nu sitter jag och ser på Saw IV med Rasmus, måste titta lite nu så jag hänger med.
Ha en bra dag

Igår

Min födelsedag var toppenbra.
Vi åkte somsagt en sväng till Byxelkrok och körde go cart vilket var mycket kul :))

Här väljer vi bilar


Här har vi oss, färdiga att åka


Jag är på G!
 
 Anthon kör för fullt


Lite bilder sen igår somsagt. Har inga bilder på min kamera från kvällen på Lammet&Grisen.
Men det kanske kommer. Det var iallfall jätteroligt. God mat och mycket trevligt.
Efter att vi varit där ett tag kommer Richard och säger till mig att trubadurerna ville att jag skulle komma.
Blev jätterädd först att jag skulle behäva upp på scen eller något, man vet aldrig med de där alltså.
Men iallfall när vi kom fram där så hörde jag att de spelade Bille Jean, asså på sina gitarrer och så sjöng de, en lugn version av låten. Riktigt bra! Richard berättade då att han pratat med de (han känner dem ganska väl) och sagt att vi skulle dit igår och fira min 18års dag, och att jag älskar Michael Jackson så de bestämde sig för att öva in Billie Jean och spela den för mig på scen igår då. Väldigt kul faktiskt :)
Sen kom de fram efteråt när de hade paus och frågade om vi tyckte det var bra. De var skitbra! Nöjd!














RSS 2.0