Torsdag en vanlig dag

Idag vaknade jag vid kvart över 6 i morse, och då masade jag mig upp ur min sköna säng. Har kommit in i en period när jag faktiskt kommer i tid till skolan och behöver inte stressa hemma på morgonen, jättebra tycker jag. Igår kväll gjorde jag en tabbe när jag lagt mig och stängt datorn, jag pratade med Anthon i telefon, men i morse när jag vaknade kunde jag inte minnas att vi sa hej då i telefon på kvällen, nej jag hade somnat medan vi pratade, lysande! Anthon hade tydligen försökt prata med mig men jag hade inte svarat, haha stackare.

Inte helt okej dag i skolan idag, bara sega lektioner och as äcklig mat, det enda bra var ju kladdkakan (:
Anthon hängde med mig hem sen när jag slutat.
Skönt med fredag imorgon, heeelg då ska vi vara hos anthon. Ska träna judo och bara ta det lugnt tror jag.



Just nu ser jag på det där Knutby programmet, alla är lika puckade, sen ska jag nog ta mig ett bad och kolla kläder tills imorgon så jag inte behöver krångla med det på morgonen.
 
Men nu ska jag göra annat, hörs imorgon hoppas jag!

Puss&Godnat

Bra dag (:

Idag har det faktiskt varit en väldigt bra dag. Jag åt en kanonbra frukost (brukar inte äta frukost) hade gott om tid på mig till att göra mig i ordning för en gångs skull. Jag kom till och med i tid till första lektionen vilket jag inte brukar göra på tisdagar, just för att det är mediekommunikation, brukar i och för sig inte komma i tid, men jag tycker att jag bättrat på mig de senaste veckorna. Iallafall så fick jag veta mitt betyg i Graf A som vi läste i höstas, MVG, och jag blev så glad eftersom det är mitt favoritämne, nu läser vi B kursen och hoppas på lika bra betyg i den. När jag kom hem pratade jag med pappa i telefon, mitt i allt sa han att han höjt min månadspeng till 500 kr istället för 400kr, visst bara hundra kronor, men det är ändå endel mer och jag blev glad och undrade varför, han hade ingen direkt anledning han tycker bara att jag behöver det, tycker om när föräldrarna inser sådant. Så nu har jag studiebidraget och 500kr från pappa och så får man ju alltid extra pengar mellanåt, inte helt fel. Annars har dagen varit helt okej, hade älskling hos mig till typ 9, mysigt.

Nu ska jag göra annat,

Puss&Godnatt // Matilda




Ny look på bloggen åt matilda

ja, nu ser allt lite anorlunda ut, hehe, dock lite som fattas här och där, ^^
och bild kommer en vacker dag att hamna där det stod "bild..", aja ni fattar.
har äver kommit på att detaljer ser mycket bättre ut i mozilla än i explorer! :P
japp, men ska sova nu, tröööööt, men vi hörs :D
juste ^^ matilda har fått en tatuerar tid som ni kan se under detta inlägget ^^
god natt ha det bra

Tatuering inbokad

JA! Nu har jag bokad tid för min tatuering, yesyesyes,
är väldigt glad eftersom jag inte behöver vänta så länge.
16:e mars klockan 15.00 är det dax, det kommer säkert göra as ont att tatuera i nacken men vill man vara fin får man lida pin, som man säger. Ska som sagt ha symbolen för lejontes stjärntecken.
Jag längtar!

Västkustensoppa och kräftstjärtar

Idag har vi åkt pulka, vilket var väldigt roligt. Sen har vi inte gjort så där jättemycket, det var tänkt att vi skulle sova hemma hos Anthon ikväll men nu sitter vi hemma hos mig istället och passar min älskade hund, hehe. Vi har precis ätit klart jättegod mat, Västkustensoppa och för att göra allt lite godare la vi i kräftstjärtar, och så hade vi sånt där gott bröd att doppa till. Gott.


Detta är förresten min blivande tatuering som jag ska ha i nedre delen av nacken (:



Ska fortsätta se på tv och vara lite social med anthon:)

Puss&Godnatt

Lis bet palme?

Några dagar sedan vi skrev nu tror jag, har haft massa annat att göra de senaste dagarna.
Va har varit hos min pappa från igår till idag, när vi kom hem till Kalmar igen åkte vi till Anthons kusiner på öland,alltid kul det(: Spelade kort större delen av kvällen och såg på meoldifestivalen som innehåller samma skit som vanligt,när ska de komma med någon bra låt?

Nu är vi iallafall hemma hos Anthon igen och ser på tv och så, det är Hot chick på fyran och den är lite små festlig så vi ser lite på den, hehe, dock kan vi den utantill. Men sen ska vi se på en film, förhoppningsvis skräck, bästa filmgenren ju.

På måndag ska jag äntligen till en tatuerare och visa vad för motiv min tatuering ska vara. Skrev i ett tidigare inlägg att det skulle stå frihet på latin i nacken, men jag ska ha symbolen för lejonets stjärntecken i nacken istället.
Lägger upp en bild imorgon på den. Men det kan nog bli fint va?

Yes, nu ska vi fortsätta se på tv .

Puss&Godnatt



Varför får inte jag bita Olof när Lisbet Palme?

skor <3

Yes, jag fick mig ett par nya skor idag. Hade siktat in mig på ett par nya finskor, som jag kan ha på fest osv. Jag fick syn på ett par igår och jag blev helt såld , jag ville ha dem! Men jag blev övertalad till att vänta med att köpa dem av min trogne livskamrat Anthon, och det gjorde jag. Vi gick tillbaka till skoaffären idag för jag skulle bestämma mig, och så fick jag syn på ett par andra där dessutom storleken var perfekt, ännu bättre än de första. För när det gäller mer finskor/högklackat så är storlek 35 allra bäst för mig, men 36 går bra också. Hursomhelst, jag bestämde mig för de nya skorna och jag köpte dem, Glad!

Här är mina nya skönheter (bilden är dock inte jättebra)






lyssna på charlie

Jo hej allesammans
leker lite på illustrator och grejer lite med bilder som jag kan ha på bloggen, tex ny såndär bild högst upp osv. och så fick jag ihop det väldigt fint och så själv klart så blir det något satans fel ><, får börja om från början nu, men det orkar jag inte så får göra det en annan dag, :P men ni kan vänta er en lite nyare design nån gång framöver (a).
lite aktuellt, vi har lov, sover länge osv.. igår åt jag och matilda på kina resturangen "ming palace", mysigt mysigt ^^
idag har vi inte gjort så mycket förutom åkt stjärt lapp på en liten backe i skälby typ ikea. kul :P tills det blev kallt ><
framöver så ska vi väl bara ta det lugnt, eller jag iaf, matilda ska festa, imorgon. kanske säger hon men hon vill åka om hon hittar skjuts hem, men det lär ju lösa sig..
vet inte om matilda kanske skriver något mer inlägg sen men nu ser vi på jerry springer ^^
ha det bra, ;)

Arbetarhelg

Idag är det Alla hjärtans dag, då brukar man tillbringa dagen med sin älskade och bara göra massa mysigt.
Det har vi gjort, eller vi har vart med vår älskade (varandra alltså) men vi har inte varit romantiska på särskilt många sätt. Vi har burit stora fyllda svarta säckar och massa möbler och packat ner en jäkla massa saker. Dels saker som vi ska ha när vi flyttar till en egen lya, och saker som matildas föräldrar ska ha. Vi är i matildas mormor och morfars hus, Vi har hittat lite häftiga saker som vi bara va tvugna att spara, till exempel ett sånt där färgglatt paraply i typ peppersaktigt material från Kina, äkta! Sen hittade vi massa snygga LP plattor som vi tog, dessa ska stå på hyllor i våra rum och hänga på väggen. Bilder på dessa kommer i inlägg framöver.

Nu sitter vi och tar det lugnt framför melodifestivalen, dock är det inget bra men man måste ändå se det :)

Nu ska vi käka vindruvor och annat gott!

Puss


Judo är mycket coolare än Ju-justu

Jag kom på en sak idag på träningen, för det första undrar jag varför alla vill träna ju-jutsu? Det är ingen fighting spirit där inte, det är en töntig sport där man vrider armarna av varandra,kul.. men alla verkar tro att det är värsta slaktarsporten, och där kommer min upptäckt in. När jag gick in i omklädningsrummet för att gå på toa efter typ en halvtimme av träningen, så är det två tjejer från aikidon som ska börja sin träning, och de fixar till sig och sätter upp håret och är fortfarande sminkade, och in kommer jag som ett annat jehu, svettig inget smink förutom mascaran och kajalen som jag inte orkat ta bort, dock var det mest runt mina ögon ,måste säga att jag påminde om Alice Cooper (som om det är något att skämmas över), och håret vill jag inte ens tala om så ut som jag hade kontakt med yttre rymden och dräkten som inte satt som den skulle, Oh my god!
När de två gick ut ställde jag mig framför spegeln och tänkte: folk tror så jävla fel och jag tycker det är störande, om man rangar en lista över tuffaste sporten när det gäller  budo så skulle den se ut såhär (det finns fler sporter inom budon som typ kickboxning och sånt, men de är utstötta så de får inte vara med) :

  1. Judo
  2. Karate (man rör dock inte varan)
  3. Ju-justu
  4. Aikido
Och hur jag kom fram till detta är följande:
  • Om man skulle ta en tjej från en av varje av dessa efter varsitt träningspass och ställa bredvid varandra så skulle alla vara fina i håret, kalla osv. förutom judonmänniskan för hon ser ut som ett helvete efter,
  • Judomänniskor är liiiiite mer vältränade, och med betoning på lite så menar jag rena motsatsen 
  • Det är skador så det räcke och blir över
  • tävlingarna är mycket hårdare, så att säga moahaha
skulle nog kunna göra en mil lång lista om varför man bör ändra sitt intryck på dessa sporter och inse att om man vill bli vältränad och "slakta" folk,(moahahaaa), då ska man helt enkelt inte välja ju-justu för de är tråkiga och långsamma.

tänkte visa två exempel på hur jag såg ut när jag kom hem från träningen ikväll, vet inte om man ser så bra så det går att uppfatta hur mongo jag såg ut, såg betydligt värre ut än vad som syns på bilderna. Meeen jag bjuder på den..

              

haha, det är lite kul, i slutet av träningen var jag så sur för jag tyckte inte det gick bra när vi körde fight, jag var alltså så sur att jag grät, haha, och sa typ 3-4 ggr att jag tänker sluta på den där jävla sporten, haha och se, här har jag suttit och skrivit massa fördelar och hur bra judo är. Men för mig är judon som med min familj, när jag är som argast på dem så hatar jag dem men innerst inne så är de bland de bästa som finns (: nöjd


Juste, jag skulle lägga upp bild på våra tusen kronor i mynt också (:




Måste meddela om att Sofia kör upp imorgon och det kommer gå så bra, gaaah, You go girl!

nu ska jag snart sova

Puss&Godnatt


˙˙˙ʎɟıʇods

Jahaop, nu har jag la med Spotify då va, och måste erkänna att det är bättre än vad jag trodde att det skulle vara ^^
MEN(!) lite av en besvikelse först faktiskt, "mm, musik, jaha, där söker man, *skriver* "Charlie", va, bara en av deras låter??, hmm, okejda, testar "ismen istället" .. *skriver ismen*. Va? inte någon.. nehe, "ffl" da? näe men "sober"? nej nej, ? *fortsätter testa flera*. jaa, äntligen en som fanns, Johnny Cash :D, sen hittade jag donovan ^^. så nu lyssnar jag på johnny cash och donovan genom spotify istället för genom itunes xD (a). men aja :P




en grymt cool hundralapp :D

Ja just det..

Yes, de klarade det, Anthon och Arik tog sina bruna bälten idag, Grattis!

Det blir nog inte så mycket till att skriva idag, är ganska trött. Tror inte heller det finns så mycket att
säga. Har lagt mig för att sova, såg på Prisonbreak ikväll, säsongsavslutning och jag tycker
som vanligt att det alltid slutar för spännande, så får man vänta i drygt 25år på nästa säsong..åh.

På tal om sånt som inte är helt okej, melodifestivalen i lördags äe fy, bara skit asså.
Varför är folk med och tävlar med
låtar som de vet inte går hem? Oh my god!

Ska sova nu, Puss&Godnatt!


bättre förlamade räkor i såsen än ett 3d förvandlat monster i icapåsen

haha ja juste..

Hur är det med er? Själv är det helt okej, synd att jag inte kunde sova hos Anthon ikväll bara"/ hade varit mysigt,
brukar sova hos honom från söndag till måndag, men så blev det inte idag. Menmen. Har just borstat tänderna, sköljt mun, och tvättat ansiktet och nu liger jag nerbäddad i min säng, skönt. Dock har det inte varit någon ansträngande helg, vi har tränat lite judo, och resten har vi väl mest slappat. Btw, så ska anthon ta brunt bälte imorgon tillsammans med våran vän Arik, äntligen några som förtjänar sitt bruna, det har varit lite slösaktigt med brunbältare senaste tiden. Men alla vet vilka som förtjänar det och inte. Tur jag är bland de som de flesta tycker förtjänar det. haha, divig.se , neee usch. jaja, men det ska bli kul att vi kommer ha samma bälte Anthon och jag.

 

Har även fått iväg fler mail till praktikplatser, hoppas man får något kul, hittade en reklambyrå som verkar as kul, måste fixa lite bilder osv. sånt jag har gjort så de kan se. Tänker inte berätta vad byrån heter eller var den  finns, än. haha.
Är glad dock om jag får praktik överhuvudtaget, det blir nog roligt.

 

Mamma har varit i Nässjö i helgen för att börja rensa min kära mormors hus, idag när hon kom hem så hade hon med sig lite småsaker. Bland dessa så var det en plastpåse med endast mynt, hon sa att jag och anthon fick dela på dem om vi hänger med nästa helg och bär möbler osv. hela helgen, dels finns det inga kanaler att kolla på på tvn (de har sagt upp abonnemanget) och inte dator. Då tänker man: en helg utan tv och dator , för lite mynt?
Jo, men vi sa ja och kollade hur mycket pengar det va, vi kom fram till 1087,50 kronor, I MYNT.
"Ja men det är väl klart vi hjälper till", sån blir man då, maha..
Lite mer än 500 kronor var med andra ord, inte helt fel!
Vi tog kort på pengarna, eftersom det såg så tufft ut, över tusen koronor i småpengar, tyvärr var det med Anthons mobil, men vi får lägga in bilden imorgon eller något.

Ja ja, nu ska jag snart ta och sova så man orkar upp imorgon.

Puss&Godnatt

 


Kuta som Jerry Springer

fan ><
lyckades precis få allt jag skrivit raderat, helvetes .. haha
och orkar inte skriva om allt så får ta det kortfattat :P
  • Matilda har lagt sig tidig
  • Jag har engelska prov imorgon:
    - 151 Verb
    - Olika tempus
    - Ing form
    - Do-omskrivning
  • Hestra igår
    - Det gick bra
    - Det var kul
    - Lärde mig åka skidor
    - Föll fler gånger stillastående än i backen
    - Blev sjuk
    - Fick mega lite mat
haha, det var nog allt, tänk er det i meningar så blir allt bra, åh dessa lyckliga slut säger jag bara ^^
allt löste sig i slutet, och sumpa inte det hela med att endast se en punktlista men ord, tänk meningar ^^

aja, ska med lägga mig nu :P
good night, have a good time ^^
see you :)



- Varför får inte jag kuta, när Jerry Springer? -

Skidåkning i Hestra

Ja, det är sant jag lät mig övertalas till att följa med och åka skidor på skolans idrottsdag.
i tog oss upp halv 6 i morse, för att göra oss i ordning för att cykla till bussen som skulle ta oss till Hestra, den avgick klockan 07.00 från Kagg. Det var väl cirka 170 pers som åkte, det vill säga tre fulla bussar. Jag åkte tillsammans med Sofia och Anthon, och jag måste säga att vi hade det roligt (: själv ramlade jag faktiskt aldrig, anthon ramlade mest när han stod stilla.
Vi tog oss ner snabbt och och enkelt efter några åk, och nu skulle vi åka en av de brantaste backarna, såklart, det slutade med störtlopp för min och Anthons del, och lite bättre för Sofias, haha men vi överlevde, tack för det!
Maten vi fick var rutten, men det var ganska mysigt att sitta där och se på alla ändå.
Runt 4 tiden packade vi ihop och åkte hemmåt, hemresan gick väl mest till att sova, man var helt slut i hela kroppen, och träningsvärk i låren kommer kännas imorgon, shit.. haha
Menmen, det har varit en rolig dag iallafall :D


Anthon på skidorna
          
                                 Matilda i skidbacken





♫ ♪ ♫ Far, jag kan inte få upp min hmm ♪ ♫

...KOKOSNÖT!

Hellre en dålig rubrik på bloggen än en kratta i röven ... (inget rim men men , vi är lite trötta, haha!)

Ja, det är en grej vi ska börja med här på våran blogg, eller jag iaf (matilda), om jag kommer ihåg och orkar, Vitsar ^^
jesbåcks ålrajt!

Nu kör vi, idag, tog vi en svängom på stan, för jag fick en impuls att jag ville köpa något, och det gjorde jag.
Hade tänkt lägga upp en bild på grejerna jag köpte men sladden till systemkameran låg inte med i väskan, så det får bli någon annan gång, men det jag hittade va (inte så mycket men) : ett skärp, hårspännen i olika storlekar och färger, ett hårband i bruna nyanser, lite smått och gott det vill säga.
Annars så har vi väl inte gjort något speciellt idag, det är ju somsagt söndag och vi anser att söndagar är till för att såsa, och det är just det vi gör. Har dock tagit mig lite tid till att plugga till en engelska redovisning som ska vara imorgon, jag har valt att redovisa om Johnny Cash, och det ska då pågå i ca 3 minuter, phö!

Jag tänkte berätta lite om en mysko grej som hände i tisdags natt då anthon sov hemma hos mig:
Jo, det är ju så att anthon har en tendens att gå och göra saker i sömnen, inte ofta men det händer.
Ett exempel är ju när han gick ut i trapphuset på hotellet i sömnen när vi var i italien, men att gå i sömnen är ju ganska många som gör. Men när vi sov i tisdags natt så vaknade jag av att sänglampan var tänd och mamma ropade från rummet bredvid, hon undra varför vi var vakna när klockan var 2 på natten, inte ens hälften medveten om jag sov eller inte svarade jag bara nej och somnade om, sket liksom i allt. Men sen morgonen därpå när mobillarmet ringde, så sätter jag mig upp och ser mig omkring, jag tittar upp på min vägg, och där det vanligtvis brukar hänga tre stora tavlor så finns det bara EN KVAR? Var fan är mina tavlor undrar man ju då, när jag ställer mig upp i rummet så får jag syn på de andra tavlorna, då ligger de i en fin lite hög på mitt databord..mm, det har hänt förr, och det har hänt igen, anthon har gått i sömnen, + att han plockat ner mina tavlor från väggen.  Och om man ser det från hans perspektiv så var det jag som sa åt honom att ta ner tavlorna. Hur man ska tolka det, vet jag inte, men det var ändå en upplevelse måste jag erkänna!


Nu äntligen vet jag vad jag vill ha för tatuering, och vart jag ska ha den.
Jo det är så att jag velat ha en text eller så, och nu har jag kommit fram till att jag vill ha ordet Frihet fast på latin tatuerat på nacken, tror det skulle vara fint. Ska eventuellt till tatueraren på tisdag då vi är lediga och ta ett snack.

Jaha näe, nu är det faktiskt dax att sova,

Puss&Godnatt
         

Jo hallå..

har ändrat lite på sidan vet dock inte om det syns så mycket men notera att vi har lagt till en grej undermenyn ;), MAHA! matilda har ju skrivit vad vi gjort ida så kan la säga vad vi gör nu så, vi tittar på tv , tror nog vi ska se på film lite senare men vet inte vilken, hej då , & godnatt
// Anthon 

ps, glöm inte kolla under menyn där ^^

RSS 2.0