18 år!

Äntligen!
Idag är det min dag, för jag fyller ååååår :D
Vi är i Löttorp idag, vi ska åka en sväng till Byxelkrok nu och kika lite och eventuellt köra go cart.
Sen ikväll kommer pappa och bibbi och resten av anthons familj. vi ska åka och äta på Lammet&Grisen så det kommer bli en jättebra dag detta. Har fått lite saker nu på morgonen. Ett par skor av anthon, kjol av mamma och rickard och pengar. Har ju redan fått det mesta av min födelsedagspresent, vilket var massa pengar och grejer till USA, typ kameran osv.
Nehe nu ska vi snart åka, skriver kanske mer ikväll.
Bilder kommer förmodligen också framöver.

Stugan nästa

Nu har jag varit duktig och passat pappas hund hela helgen och nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli
ungefär 12.15 för då kommer mamma och hämtar mig, så ska jag åka med henne ner till sommarstugan.
Kommer inte ha någon dator där så jag kommer inte kunna skriva här förän onsdag tror jag.
Det ska bli skönt att komma dit ett par dagar och bara slappa och ta det lugnt. Vi ska eventuellt åka en sväng in till Karlskrona så det blir roligt, ska kolla efter något att ha på mig på min födelsedag, jag fyller på fredag, Längtar!

Nehe nu ska jag packa och göra mig klar.
Puss


En torsdag

Idag har det varit mycket på körskolan. Började 8.30 med riskettan som höll på till halv 12, det var lite halv segt ett tag med det gick bra.Sen tänkte ja att skulle sitta lite vid datorerna där direkt efter men de var upptagna så jag gick hem en sväng till Anthon och spelade Wii (Mariokart) med rasmus (Anthon har jobbat hela dagen) tills jag skulle tillbaka till körskolan och ha körlektion, vilket gick ganska bra idag :)
Efter det har jag gått lite på stan och kollat runt, det var så grymt mycket folk på stan idag, det är ju Kalmar marknad.
Sen åkte ja med pappa och handlade lite till helgen, jag ska ju vara är och passa deras hund medan de åker till Köpenham.
Juste igår var jag och fixade tid till att fylla i min tatuering, det har försvunnit lite färg på vissa ställen så det ska fixas.
Köpte även ett par skor från Scorett som ska vara födelsedagspresent från Anthon. Jag fyller ju år nästa vecka, yesyesyes!


Lite kläder

Har varit dålig på att skriva här senaste tiden. Ska försöka bättra på mig.
Jag har sprungit lite på stan senaste veckan så har lite nyköpt, och lite är även från USA.
Nu i veckan ska jag kolla efter ett par skor tror jag, kanske att önska mig i födelsedagspresent av min karl
som just nu hovar in pengar för full rulle, haha!

 
T-shirt - Monki                                            T-shirt - H&M
Jeans leggins - Vila                                        Jeans - Bullhead
Skor - Guess                                                 Skor - Converse
                                                                       (Sjalen är köpt vid tidigare tillfälle)

 
T-shirt - Zoul                                              Tröja - Monki
Skjorta - Tommy Hilfiger                            Skärp - Vila
Jeans shorts - Monki

grym rubrik

Nu är jag nöjd med mig själv faktiskt.  Jag kände att jag behövde ta tag i mitt liv för stunden och började städa, det behövdes verkligen. Det låg kläder över hela, jag menar verkligen hela golvet, och det är inte helt okej. Som grädde på moset så är ju sortera och vika ihop kläder bland det tråkigaste som finns, dock finns det en positiv sak med det hela, ofta hittar man klädesplagg som man antingen glömt eller letat efter och då blir man glad, speciellt om det är ett plagg som man finner lite extra fint för stunden. Kul grej att skriva om, städa kläder haha.
Täntke bara uppdatera litegrann. Vi tog en sväng över till färjestaden idag, då vi bland annat åt mat och lämnade Anthon på jobbet, sedan tog vi svängen om köpstan. Och jag hittade en väska som jag personligen tycker är sjukt fin.
Så det var bara fram med plånboken och nu är den min.








dålig uppdatering

Inte helt ok!
ne, nu är jag hemma hos min pappa i Söderåkra. Ska vara här över natten sen åker jag hem imorgon mitt på dagen är det tänkt, vi åkte en sväng till Dalskär och spelade minigolf, det är inte riktigt min starka sida men det var kul.
Anthon jobbar ikväll så han kunde förstås inte hänga med hit. han har dock varit ledig tre dagar fram tills idag så nu var det dags för jobb igen för hans del.  I veckan  har jag faktiskt varit lite på stan och köpt mig en del. Det var ju 50% rea åp Monki och rea på många andra affärer också men jag gillar monkis kläder jättemycket, och rea i bra affärer, det gillar vi starkt!

Lite kort om veckan hittills. Nu ska jag sätta igång en film som jag köpte idag, Territory heter den.
Får se om det är något att ha.

Lite små förberedelser till mitt rum

Lördag idag, jag är kvar i löttorp. Anthon kommer förhoppningsvis senare efter jobbet.
Just nu siter jag och lyssnar på Dirty Diana vilket är en sjukt bra låt av Michael Jackson. Nu har det väl blivit så att alla
lyssnar lite extra mycket på Michael Jackson efter att han mycket sorgligt nog gått bort.

Jag och mamma har snackat om att fixa om mitt rum endel för både hon och jag tycker att det är lite tråkigt nu och så, och nu är det ju så att jag älskar stora planscher med stora kändisar (asså stora legender eller liknande), och jag har en stor plansch uppe men dock inte på en artist i detta fall (heh), men jag jag ha ren stor tavla med Marilyn Monroe, och så har jag några som jag inte hängt upp. Mitt bliviande egna hem kommer vara fyllt med tavlor och planscher, love it. Men iallfall, så tänkte jag att eftersom vi ska göra om och köpa in lite nytt till mitt rum så kan jag beställa en ny plansch på en stor känd person, och då blir det ju självklart Michael Jackson. Så idag beställde vi en på discshop. De har bra planscher där, köpte ju en till Anthon i julklapp med Johnny Cash (som också rätt grym) .
Hittade en som jag tycker var snygg som tusan, och den blev det så den skickas på måndag, eftersom det är helg nu. Funderar dock på att kanske leta upp någon mer plansch men med någon annan kanske.


Köpte ett par skor idag med, röda med vita skosnören också väldigt fina:)

Här har vi den jag beställde idag förresten


Majskolvar

Jag och mamma gick till affären en sväng för att köpa något gott till ikväll, och vad hittar jag där bland grönsakerna, Jo, MAJSKOLVAR! Bland det godaste ätbara som finns på denna jord. Och jag fick mina kolvar (nöjd).
Sen frågade hon om jag ville ha något snacks ikväll och passande nog så var jag sugen på popcorn idag, så då blev det en kartong med popcorn.

Nu är de färdiga så nu ska jag ner och äta.


Torsdag

Idag har jag träffat två av mina käraste, Johanna och Sofia. Det var jättekul att träffa dem igen såhär efter tre veckor.
Har dock ett par personer till som jag känner behov av att träffa. Men det kommer :)
Åkte med mamma till Löttorp så nu sitter jag här på Öland igen.
Det blir väl inte så mycket gjort, ska bara ta det lugnt och slappa.

Back again

Nu är vi hemma igen. Eller ja, vi har ju varit det sen klockan 7. Resan har gått bra, väldigt trötta nu bara.
Är jättenöjda med allting, härlig resa och grymma upplevelser.

Det kommer mer bilder och filmer så småningom, måste lägga över allt osv.
Nu ska jag se på Prison Break som mamma spelade in åt mig.

God natt!

På flygplatsen

Svar till anonym i förra inlägget.
Det råkar vara så att jag såg på hemsidan för blogg.se att Prisonbreak skulle börja igår.
Så jag sitter inte och har koll på någonting hemma i Sverige. Det har vi inte haft någon tid eller lust till att göra sörru.
Och palla att du skriver anonymt...

Just nu sitter vi på flygplatsen i Orlando. Vårt plan går runt klockan 6.
Vi har det megabra här måste jag säga. Vi sitter på Delta crown sky club, dvs. här får bara folk med Priority Pass vara.
Det är lite bättre än att sitta där nere bland massa folk och obekväma soffor osv. Här är det as fint, sköna möbler,tv apparater på flera ställen,lugnt, en liten minigolf bana, fritt internet, fri dricka och sånt smått och gott.
Så här går två timmar ganska fort. Klockan är alltså runt 4 här nu.

Sitter och tittar på Michael Jackson´s minnesstund på tv. Kan fortfarande inte fatta att han är död. Det finns liksom inte.
Har inte tagit upp det på bloggen tidigare, men vi fick reda på att han "kollapsat" ungefär 20 min efter att det hände. Sen dess har vi iaf jag suttit och kollat på nyheterna varje kväll. De har sänt om Michael jättemycket varje dag med nya upplysningar, dokumentärer osv.
Jag tycker att det är hemskt att han inte finns mer. Han är ju en av de absolut största favoriterna man har.
Det är helt sjukt...

vår resa går mot sitt slut

nu är klockan 09:45 ungerfär, kl 11:00 måste vi lämna vårt hotell men flygresan hem är inte föräns kl 17 00 - 18 00.
vilket betyder att vi är i london 9 timmar senare, usa tid : 05:00.
i sverige är vi ungerfär kl 6 på kvällen svensk tid , dvs kl 18:00.
hej då ! hörs hemma, !

Anropar mamma! (haha)

Mamma!
Om du är hemma i kalmar imorgon eller om rickard har inspelning på någon av sina boxar så måste ni spela in Prisonbreak
åt mig. Det börjar klockan 22.00 på tv3, det är säsongsstart och jag missar den. Inte helt okej!
Så om ni kan så vore det kalas.

Förresten, det kommer bilder och fiolmere ikväll, kolla detta!

4 juli

Ja idag är det 4th of july, dvs USA:s nationaldag och vi har legat på stranden idag medans alla amerikaner firar sin dag.
Deras nationaldag är skitstor här, de har ju en stor anledning till att fira iallfall. När vi satt och pratade om deras nationaldag kom vi fram till att vi vet inte vad vi firar på vår nationaldag. USA friar ju sin självständighet, och det är ju ganska stort men vad tusan firar vi...?
Så här stod det på wikipedia iallafall :

"Den 6 juni har kallats Gustav Vasas dag, svenska flaggans dag och är nu Sveriges nationaldag. Någon gång under 1800-talet togs den 6 juni fram som en nationell minnesdag. Dagen firades till minne av den 6 juni 1523
då Gustav Vasa utsågs till Sveriges kung och Kalmarunionen därför slutgiltigt upphörde och Sverige på nytt blev en självständig stat.
1809 års regeringsform utfärdades också den 6 juni, liksom 1974 års regeringsform..."  
och blablabla

Jaha där ser man haha. Jag skäms inte ett dugg för att jag inte visste. Jag kan ju inte påstå att jag inte hade en enda aning, jag visste faktiskt att det hade med Gustav Vasa att göra, men inte vad som hände. haha.

Jaja slut om detta..
Vi har som sagt legat på stranden idag, det var stora vågor idag, skitkul!
Och nu ikväll har vi tillbringat på Seaworld, vi åkte Manta en gång till och sedan såg vi på Shamu Rocks. Grymt som vanligt. Juste, vi var där man kunde klappa delfiner också, dock kom de aldrig fram till någon, de simmade mest förbi, men de kom om man hade en av deras leksaker men jag lovar, jag var knappt en halvmeter ifrån en av dem, den stack upp huvudet till en som hade en leksak med fisk i, jag var så nära haha. Men det var häftigt att vara så nära delfiner.
Tog massa bilder och filmade, så det kommer upp här på bloggen imorgon. Även bilder från stranden.
Vi har sjukt mycket att lägga upp, men det kommer.

Datorn jävlas med mig idag så det blir inga bilder.
Hörs imorgon God natt

Kort inlägg ikväll

Igår var datorn sjukt seg, eller om det var i förrgår, så det är därför vi inte har lagt upp något.
Det blir ingen film idag, men lite bilder.
Imorgon eller i övermorgon ska jag lägga upp lite  ilder från när vi var på Busch Gardens.

Idag åkte vi till stranden för det var inte så fint väder här i Orlando, men megafint vid den stranden vi åkte till.
Lägger upp lite bilder därifrån i nästa inlägg också, om inte datorn är för seg.


Bild tagen från stranden i Fort Lauderdale och vattnet var helt perfekt!
Det är Anthons lillebror Rasmus som fick äran att vara med på en bild.
----------------------------------------------------------------------------


Bjuder på en tjusig bild av mig själv från när vi var på
Seaworlds vattenland Aquatica
----------------------------------------------------------------


Anthon får också bjuda lite på sig själv idag,
även denna är tagen från Aquatica
----------------------------------------------------------------

Blev bara några småbilder idag, så det blir lite att titta på här.
 Måste lägga in nya på datorn inom en mycket snar framtid
Nu ska vi snart gå och lägga oss, god natt!

RSS 2.0