Oplanerad helg

Helgen:
Har varit väldigt lugn, vi brukar alltid ha planerat saker vi ska göra under helgen. Men igår på morgonen upptäckte vi att vi visste tusan inte vad vi skulle göra alltså. Vi var på judon på morgonen för att träna småbarnen men efter det hade vi faktiskt inget att göra. Så vi gick en sväng till stan och kikade lite. Sen gick dagen och och kvällen fortsatte i samma lugna tempo, vi såg på Robinson. Haha, juste, vi släckte också hela lägenheten vid halv 9, order från de svarta mjölkpaketen. Jag tycker faktiskt att de var mycket häftigare som helsvarta, något de borde fortsätta med :)

Idag söndag, sov vi ganska länge, iallafall anthon. Jag låg och såg på tv från klockan 10 och framåt. Dessutom har vi varit väldigt duktiga idag, vi har båda pluggat massor, jag med svenskan och anthon med biologi. Men det bästa idag var väl isf att vi var ute och sprang 5 km, inte så illa tycker inte jag. Belönade oss med fruktsallad, glass och lite grädde när vi kom in, nyttigt och bra haha. Anthons hår har blivit lite kortare idag, saxen kom fram och det försvann en del hår från huvudet på honom. Fint blev det:)

Nehe, nu ska jag gå och vara lite social och se på James Bond, fast jag egentligen inte är så förtjust i den mannen, eller de männen, gud vet hur många olika som haft rollen som James Bond men det är alltid samma slabbiga karaktär. Jaja, jag är ganska okunnig vad gäller James så jag ska väl kanske inte klaga så mycket.
Jag kan även tillägga att min tatuering är så gott som läkt nu, och det har gott jättebra, skönt!

Sådär ja skönt att skriva av sig lite.
Men vi hörs, Puss♥

Ringaren

hallå alla människor,
va ett tag sedan jag skrev, men men,
idag hade jag nationella muntligt i engelska , gick as bra ^^
sen har det inte hänt mer idag typ, eller jo. Spanskan blev "inställd" och det var kul :D
ja, ikväll ska vi se på film och sova xD, ska se ringaren från notredame
måste upp tidigt imorgon eftersom att vi är tränare för barngruppen halv 10

Jaop, nu ska jag stänga av datorn , ha det bra
godnatt

ringar på fingrarna?

Jo, vi va faktiskt på stan idag och kollade på ringar och tog ringmått osv en gång för alla.
Vi hittade även ett par ringar som vi vill ha äntligen. Vi har vetat hela tiden vilken sorts modell vi vill ha men idag
hittade vi ett par som vi tyckte om. Så snart så är det väl dags att beställa, wii, Jag är glad (:

Vi har varit lediga idag vilket var väldigt skönt, hade dock tvecklingssamtal vid halv 4, men vadå en halvtimme kan man väl offra. haha.
Just nu ser vi på House när det är slut sak ut en sväng med Yessi, min hund sen blir det nog till at sova.

Men vi hörs! ♥

ingen dator på hela helgen

ja så är det faktiskt. Vi kom på det nyss, vi har inte haft på datorn sen i fredags. Inte helt okej, men fan så duktiga.
Vad har vi gjort sen i fredags, Ja, jag har övningskört endel, vi har åkt fram och tillbaka mellan våra älskade hem, och vi har varit hundvakter sen igår för min mor åkte till Västerås igår, men hon kommer hem i eftermiddag.
Vi håller även på att varva Halo på legendary. Klara snart, detta kan dock visa på att vi inte har något liv för tillfället, haha.

Jag är avundsjuk, alla fyller 18 nu, jag vill också! Hela tiden så är det någon som blir stor, men jag får vänta till i sommar på att bli stor, haha.
Förresten, USA resan är bokadbokadbokad, och jag längtar som ett as. Själva resan som jag skulle betala själv kostar bara 4700 typ, och jag har redan 8000 undanlagda, vilket betyder att det bir endel fickpengar, plus att jag kommer få pengar av mina päron, inte helt fel. 3 veckor blir det där iallafall, gutt!

nehe, nu ska vi hitta på annat

hörs!♥

trött

Yea, nu ligger jag i ängen och anthon är på väg okcså:)
Jag har inte skrivit på flera dagar, har varit upptagen med allt möjligt.
Jaja..

Nu kommer det.. jag har tatuerat mig, äntligen!
Det gjorde ganska ont eftersom man är känslig i nacken, men nu är det gjort och jag är jättenöjd ♥
Jag är alltså märkt med lejonets symbol för er som kanske inte visste vad det är för motiv.




Nu känner jag mig väldigt trött och jag ska nog sova. Anthon ligger bredvid mig och läser i sin bok:)
Ha en bra kväll, hörs snart!

Puss&Godnatt ♥

tattoo

japp, nu har matilda blivit märkt av lejonets tecken, om ni vill se hur det ser ut så kommer det troligen bild antingen idag eller imorgon ^^
mer.. sovmorgon imorgon och i övermorgon! as skönt,
prov på torsdag sen händer det nog inte mer denna veckan, haha, idag har det inte hänt så mycket heller, förutom att mina tänder mår bättre ^^
jao, men matilda och jag skriver nog igen sen kanske om vi sover över, då kommer nog en bild också,

ha det bra ^^
hej

veckan..

jo nu var det ett tag sen vi skrev, hänt lite saker i vekan, både bra och dåliga antar jag,
det har varit en helt vanlig vecka tillskillnad från ett fåtal saker då ja.
blir väl att vi skriver om det senare, har inte riktigt lust just nu..

men men, vi ska se på film snart, vet inte vad den heter riktigt men det märker vi snart haha
mer är väl att jag ska hjälpa matilda lite med hennes media "projektarbete" som de ska göra i multimedia tror jag det var.
en musikvideo ska hon göra, i director ^^


© : Mig, ^^ , Anthon                                                                                                  

aa, ni kan ju gissa vilken låt det blev hon skulle göra musikvideo om (a), när jag har haft ett finger med i spelet, det blev ju pojkar gråter inte , as bra låt, tycker jag.

mycket möjligt att vi skriver senare idag eller imorgon, (övermorgon blir det nog)
imorgon ska vi fira en av Jatildas kompisar, Josefin

Ja, hejdå, ha det bra ^^

hörs

en tisdag

Igår var vi lediga vilket var väldigt skönt. det är inte helt fel med långhelg.

Idag har jag övningskört med mamma, och Anthon fick följa med också, det gick faktiskt ganska bra idag. Jag har dock inte kommit  så långt men det är kul som tusan, när det går bra haha. Efter att vi kört ungefär 45 min-1 timme så åkte vi in till stan och åt på restaurang, kommer inte ihåg vad den heter men gott var det, vi tog plankstek Black and white alla tre, jättegott, rekomenderas!
Jag har sovmorgon imorgon, skönt, tyvärr har inte anthon det så det är läggdags för honom nu, medan jag får sitta uppe och spela xbox mega länge haha. Ne, vi lägger oss samtidigt och det blir senare.
Nehe nu ska vi fortsätta spela.
Anthon hälsar!

Puss&Godnatt ♥

blev inget igår, förrgår

japp, som rubriken lyder så sker vi inget går haha, eller, oj, klockan är lite över ett, xD. det var alltså i förrgår vi skrev senast, aja, jag skriver nu iaf :D
nu har vi sett 2 filmer, "eden lake" och "american pie band camp", de var rätt bra och vi är ju lediga imon så vi ska nog se en till innan vi lägger oss och sover :D, ska bara ta något att dricka, lite läsk tror jag bestämt att det blir.
just nu i denna sekund, sammtidigt som jag skriver, leker vi med min yngsta katt tussa, hon bitts ^^
god natt, eller ni kanske redan sover så, fortsätt sov ni xD
ha det bra,

Valkyria

Nu har vi sett filmen valkyria, och som igår, matilda somnade, så det var snarare jag fick se den själv, haha.
 vilket som, så var den as bra faktiskt, :D. om jag skulle betygsätta den på en skala ett till tio skulle den lätt få en nia eller tia, så bra va den ^^
och ni som inte vet så handlar den om: den handlar om motståndare i andra världskriget, och de var nära att lyckas men hitler var fasen näst intill odödlig tydligen, haha. de la en bomb bredvid honom men han överlevde ändå, om han skulle dött eller om en del då betydande personer hade varit snälla pojkar hade de lyckas ta över tyskland, eller det är iaf den uppfattningen jag fick (a). juste, de tog över hela ss, polisen, regeringen, hitler egna "polisorganisation", osv. starkt jobbat haha. väldigt bra film, rekommenderas :D.
vet inte vad vi ska göra nu men matilda verkar trött så jag antar att vi ska sova nu, eller snart iaf
god natt gott folk , fortsätt läs haha
ha det bra


inte sant(?):
Bättre utfryst än innebränd

tröttisar är vi

nu har vi sett en film :D, eller jag har sett en film, matilda såg typ de första femton minuterna men men, filmen var bra ändå ! :D nu ska vi borta och lägga oss, så fort jag lyckas väcka matilda , hon sover ^^. nytt som hänt mig är väl att min mobil är sönder, råkade tappa den under en rinnande kran (a), handfatet i badrummet. så jag har matildas gamla nokia just nu, visserligen bättre än inget, haha, aja, vi hörs :D ha det bra och godnatt

Skola

Siiter i skolan nu, vi skas ha multimedia och idag tänker jag bli klar med min frågesport en gång för alla. Hade massa problem med kodningen förra veckan men har bar en grej kvar som måste bli fixad. Glömde nämna att Signe i min klass ville fråga frågor angående min klädstil, och så skulle de ta några bilder på mig som de sedan ska lägga upp på skolan egna hemsida K-ramp. Lite kul faktiskt :) Nehe nu måste jag fortsätta jobba min frågesport. Hörs ikväll! Puss ♥

SM i maj eller inte????

Yes, Anthon skrev ett inlägg för en stund sen, kände dock att jag också ville skriva något. Kan ju börja med att säga att jag är sjukt trött, tror jag kommer slockna snart. Har mycket att fundera på också, vilken bio jag och anthon ska ta med mamma på som födelsedagspresent , vad jag ska köpa till min pappa i födelsedagspresent och det största problemet som har med judon att göra, ska jag vara med på SM i maj eller inte?! Asså jag dör, först är det sydcup här i Kalmar i sporthallen den 18e april för den som är intresserad. Jag ska vara med tror jag, känner att jag måste eftersom jag inte tävlat på mer än ett år nu, ÅNGEST OCH SKULDKÄNSLOR för mig själv för detta, vet inte vad det har varit med mig men jag har inte velat fast tävla är bland det roligaste som finns, men det har liksom tagit emot jättemycket, måste göra mig kvitt med den obehagliga känslan. Det berår även lite på hur det känns efter sydcupen om jag anmäler mig till SM, isåfall till viktklassen -48 , det som känns bra är att tränare vill ha med mig på det , men vi får se det är ju ett ganska bra tag kvar :)

Nu ska jag snart sova, så ska bädda ner mig riktigt skönt

Puss&Godnatt<3

Jag kastar

Bortkommen

Hejsan alla som tar sig tid att läsa ^^
har la inte mycket nytt att berätta men, idrott imon, lite sådär, om jag inte minns helt fel är det dans :S, lediga på ONSDAG med!! det är däremot as bra ^^
just nu kikar ja lite på tv och försöker klura ut hur jag kan få upp min gamla mobil, mina skruvmejslar passar ju fasen inte ><, och jag misstänker att det finns massa roliga grejer där inne ju, haha. juste, bli inte oroliga, mobilen har en spräckt skärm ( inte mitt fel utan en EX kompis så att säga ).
Mina förväntningar på mobilens innehåll:
  • En vibrator, ( rätt självklart )
  • En högtalare, ( samma som åvan )
  • Ett chip ( som jag ska använda till något kul )
  • Fina sladdar ( som jag ska använda någongång )
  • Säker mer ( men kommer inte på något just nu )
Jo, kort summering: det blir kul fall jag lyckas öppna den :D

Övrigt i veckan vet jag inte, kanske har prov i psykologi snart , får ta reda på det imon ^^
aja, ha det bra, läs vidare :D


Bättre bortkommen och omkörd än omkommen och bortkörd

Älg i skogen

Haha, igen av oss har skrivit på ett tag nu så tar på mig uppdraget att göra det ^^
hmm, vad som nyligen hänt är väl.. helg :D vi har sovit massor och tittat på film, bla Quarantine som var as bra. vet inte om någon har sett den eller så men det var verkligen bra så om ni inte sett den så rekomenderar jag det :D  det är en skräckfilm såklart, fast det var inte hemsökta hus osv som det brukar vara, utan mer en sjukdom som spreds, först trodde vi att det skulle bli en zombie film men den var mycket bättre än så :P den var väldigt spännande ^^
Quarantine (2008)

Hej så länge men vi kommer nog skriva sen igen ^^
Matilda ska troligen sova här ; JIPPIE ! :D


Bättre en älg i skogen än gjort i byxan

RSS 2.0