Rugbyuttagning

Ja igår var det uttagningsmatch med rugbyn, jätteroligt var det!
Det började lite si sådär för mig med sen gick det mycket bättre, skitkul love it. Nu hoppas jag bara att jag kommer med i laget. Hursomhelst så var det fest på kvällen sen, vi cyklade ut till Värsnäs vilket tog ganska lång tid, dock för att vi cyklade runt i villaområdena och massa och lekte lekar/tävlingar och sånt på vägen, men det var kul. När vi kom fram så fick vi pizza och tävlingarna fortsatte, det slutade med att vårt lag vann allt, stolt över mina lagkamrater:D haha. men gårdagen var mycket lyckad tycker jag allt. Vi får veta nu i veckan vilka som blir uttagna, nervöst. Skulle ju vara sjukt kul om både jag och Anthon kom med, men vi får se helt enkelt.

Nu ska jag ta en dusch, ha det bra så länge
Kram!

Längesen

haha Vi har inte skrivit något på typ 5000000000 dagar dåligt, men har inte orkat eller haft tid.
Inte för att det behövs srivas så mycket i varje inlägg men ändå. Måste ju skylla på något hehe
Skolan rullar på, och igår var det inspark för de nya ettorna och det innebar att det var Vallen igår så vi pallrade oss dit och hade faktiskt ganska kul :) Det var mycket poliser och vakter överallt men eftersom vi har lite mer bakom pannbenen än vad många andra som super sig redlösa eller har fjortisfylla så var det inga problem för oss.
Asså det är nog bland det värsta som existerar på denna jord, fjortisfylla dessa små varelser som SPELAR fulla, jag trodde sånt bara pågick under högstadiet men tydligen inte. Men i ochförsig så röker man ju när man går i 7an nu för tiden. Helt sjukt.. så det går ju inte mot ljusare tider direkt, men förövrigt så hade vi kul iallfall, haha slut om det.
Nu ska jag gå och sova eller något , ska jobba vid 5, kram!

Hälsovecka på Nautilus

Idag tog jag och Anthon intiativet att gå till Nautilus och skriva in oss på deras Hälsovecka som de kallar det.
Man får ett kort och sedan får man testa på deras olika träningar under hur mycket man vill under en veckas tid, och detta ska vi utnyttja är det tänkt. Vi började idag, kl 17.00 började Ab´s som är ett 30minuters pass för rygg och magmuskler, direkt efter dvs, 17.30 började Body pumpen som varade i 60 minuter vilket då är styrketräning med lite vikter och sånt, och allt gör man i grupp och till bra musik, jobbigt med skitkul! Detta skall göras om.
Redan imorgon är det tänkt att vi ska dit igen, vi ska testa Body step är mer stegkombinationer (konditionsträning) till musik då såklart.

Korten gäller i 7 dagar, så våra gäller tills på måndag.
Nehe nu ska jag ställa mig i duschen och sen ska vi käka, ha det så bra, kram!


bild: modestocourtroom.net/body-pump

RSS 2.0