Kvällen före julafton

Ikväll är det en såndär myskväll, då mn bara ska sitt framför tvn och ta det lugnt.
Jag ska spendera min julafton hos min pappa så här sitter jag nu hemma hos dem. Vi inviger deras nya tv med Uppesittarkväll och varsin bingolott. Jag har hittills varit ett nummer från att att vinna två gånger. Först kunde jag vunnit 5000kr från Kapphal och sen var jag nära att vinna en resa till Disneyland i Paris, fast där har jag redan varit med 5000kr till kläder hade väl varit kul även om det var på Kapphal.

Igår hade vi lilljulafotn hemma hos mamma, Anthon var också med då och firade lite, mycket mysigt var det och jag är jättenöjd med mina julklappar som jag fick. Lite gott och blandat, sådant som jag behöver så att säga:)

Imorgon är det dags för julfirande med god mat och ännu fler julklappar. Saknar anthon dock, hade varit mysigt att fira tiktigt julafton tillsammans, mendet kommer väl någongång det med :P

Nu fortsätter Bingolotto!

Två dagar till jul..

..och idag köpte jag färdigt alla julklappar som jag ska ge till folk. Skööönt att ha det färdigt!
Idag har vi spelat lasergame med budoklubben, det var mest folk från judon och ju-jutsun dock men vi spelade i två två omgångar eftersom det var ganska många. Jag och Anthon spelade i första omgången, det var meningen att de som spelat förut skule spela tillsammans och de som inte gjort det förut skulle vara tillsammans. Jag kan ju säga såhär att de som spelade samtidigt som jag dvs, de som "spelat förut", hade inte gjort det för mitt lag SÖG, asså verkligen hopplöst dåliga var dom. Vi var typ två max tre som skyddade vår bas medan resten sprang mot motståndarnaas bas som desperata hönor.Äe det var inte så kul. Dessutom så sprang ett pucko från mitt eget lag rakt in i mig när jag satt och gömde mig, fine jag är liten och hade svarta kläder men det är ju inte så att man inte ser den självlysande västen, näe den missar man faktiskt inte så jag skrapade upp mitt smalben/knä och fick ett köttsår som svider satan nu, tack! Tränade judo efter lasergamet förresten.

Nehe, ikväll så är jag hemma med mamma och hunden. Anthon är på bio med sina kompisar, de skulle se Avatar. Hoppas den är bra :)

Imorgon ska vi ha lilljulafton med min mamma och rickard eftersom jag ska vara hos pappa på julafton så det blir mysigt och julklappar ska det bli <3



Sista dagen innan lov

Idag är det sista dagen i skolan sen är det lov för hela slanten, så sköönt!
De har verkligen kört slut på oss sista veckorna men igår hade vi vår sista jobbiga grej innan lovet, naturkunskapsprov, not very fun men det gick väl ganska okej tror jag, hoppas jag iallafall :)
Enligt mina källor så har medialärarna planerat att vi ska ha tävlingar mellan årskurserna 1or, 2or och 3or mot varandra. Vvet inte om vi tävlar klassvis vilket fall som helst så tänker inte jag förlora speciellt inte den omtalade jugranstävlingen då vi ska klä julgranar haha, ettorna kommer inte ha en chans, hur kreativa är  dom liksom? moaahaha.. men det blir nog kul:)

I eftersmiddag ska vi ut och äta med min pappa och hans tös, sen kanske jag ska åka och köpa julgran med mammsen, bra avslutningsdag måste jag säga :)

Börjar igen!

Ojojoj.. hon har orkat sig tillbaka till livet utanför skola igen. Jag har levt i en aannan värld under hela hösten.
Har inte skrivit sedan oktober såg jag men jag har inte haft tid eller ork. Skolan har tagit överhand över mitt liv hela hösten, prov,inlämningsarbeten + rugby. Det sistnämna är dok inget jag hyser agg över (snyggt sagt?) .
Tyvärr förlorade vi med 3-4 men jävlar var bra vi var, jag gick hem med huvudet högt och jag var bara stoltstoltSTOLT! Jag gjorde faktiskt ett av målen, fick veta inte så långt innan att jag skulle spela center och blev såklart jättenervös för jag var rädd att göra bort mig totalt men det gick ju bra, jag är nöjd iallafall :) nöjdare över laget kan man iaf inte bli, vilket gäng, kärlek i stora massor! <3
Såhär efteråt känns det så tråkigt att veta att jag inte kommer spela mer rugby, kanske om jag får agera gammal spelare nästa höst på uttagningsmatchen och någon sparringsmatch kanske, hoppas på det iallafall!
Mina två år i rugbyn har varit de två absolut bästa, menar verkligen det. De som spelat vet vad jag menar tror jag :)

hursomhelst, det har varit sjukt mycket skolarbete, projektarbetet hänger över en som en tung börda. Det förstör seriöst HELA trean, lär mig ändå inget av det så det känns bara onödigt men man måste ju så det är väl bara att kämpa på. har som tur är mina tjejer att dela bördan med, haha låter som en mycket svag person nu haha.

vad har mer hänt..
har fått ny mobil (äntligen!) , en Iphone, helt okej telefon med massa roliga funktioner. Kom inte på att kolla hur man ringer förän efter typ två dagar, haha nörd!

Det har trots jobbiga sista veckor hänt endel bra saker:
fick MVG på båda delarna på nationella proven i Svenska B
har fått praktikplats, som kommer bli skitbra förhoppningsvis
jag vet vad jag vill bli, och var jag vill plugga efter gymnasiet
Jag och mamma har köpt balklänning! Wihoo, har aldrig vart så fin som jag var när jag testa runt bland klänningarna, jisses det var kul och fin som tusan var klänningen som följde med hem, köpte även en väska och skarf/sjal till, mums!

Nu kom mamma och rickard hem efter att har vart ute på stan, de kom hem med en ny platt-tv som är gemensam julklapp till mig och mamma men som jag ska få ta med mig sen när jag flyttar, haha YES!

Nu ska jag hjälpa Rickard att montera upp den. ha det fint. Känns lite kul att vara igång igen. Ska försöka hålla i det denna gången!

RSS 2.0