Fredag

Idag har jag kört massa bil, och det gick faktiskt jättebra, stolt. Jag körde nästan ända till karlskrona.
Jag är på G alltså, moahah...

Imorgon är det Springbreak, vilket kommer bli roligt, ska dock inte in men jag ska umgås med mina nära utanför istället.
Jag betalar nämligen inte en massa pengar för att se ETT band i typ en halvtimme, Mando Diao är de enda  bra som kommer dit i år. Men jag får lyssna noga utanför. Men det blir nog roligt ändå, det ska ju bli fint väder och det är så skönt!

Just nu sitter jag och trängs i en soffa tillsammans med Anthon, vi ser på Simpson´s med Rasmus.
Jag vet faktiskt inte alls vad som händer resten av kvällen,deras farmor och hennes karl är här så kanke blir att umgås lite eller något, jag vet inte. Men n får iallafall ha en fortsatt bra kväll, puss ♥

In action

Hittade två bilder som anthons kusin lagt upp på oss när vi tävlade i torsdags.
Här har ni oss in action






Enkelt inlägg

(Dåligt uppdaterat  jag vet)

Jag sitter just nu i skolan på vår multimedialektion och har ingenting att göra, eftersom jag är färdigt och har lämnat in allt som ska vara inlämnat, duktig som jag är. Jag gjorde även ett stort prov i meiakommunikation igår och det var inte det minsta prov jag sett precis, men hoppas på ett okej resultat. 

Nu ska jag spela eller vara allmänt social med mina flickor
Puss♥

Hemma igen!

Vi har inte varit hemma sen i onsdags. Hann aldrig skriva innan  vi åkte att vi skulle på det årliga Lugi lägret nere i Lund.
Vi tävlade och tränade vilket var väldigt kul. Det är sjukt bra träning och man lär sig grymt mycket på det hela. Så det blev lyckat, dock var det vissa småsaker som var kassa, men det är inget som behöver tas upp här, eftersom ingen som läser detta fattar vad det handlar om.
Men det är iallafall väldigt skönt att vara hemma igen, det har blivit lite skador på både anthon och mig, men repar oss fort, vilket fall som så är det träning som gäller imorgon redan så det blir inet vila här inte.

Jag ficken ganska rolig kommentar i mitt förra inlägg, om att det är onödigt för mig att sola eftersom jag redan är mörkhyad, vet inte vem som skrev det för det var skrivit som Anonym,trisst, men jag kan berätta att jag kan bli så sjukt mycket brunare än vad jag redan är för nu är jag blek som bara den, så bara för man är lite mörkhyad betyder det inte att man inte kan sola, haha.

Ja, men vi hörs senare♥

Nedräkning

Idag är det exakt 4 veckor tills vi åker till USA (Florida) och jag tror jag längtar ihjäl mig!
Ojojoj vad här ska solas och badas och shoppas, mmmmummms.
Vi kommer vara där i tre veckor,stränderna i Florida är inte helt fel, miami beach är antagligen inte heller att leka me, så ja jag tycker att jag har en väldigt bra anledning till att verkligen längta.Och jag ska bli så brun, ska sola jättemycket.
Kände att det var dags att meddela att nedräkningen har börjat, haha. Puss♥



Mitt mål med sommaren

Ja, nu är ni här igen och läser vilket jag tycker är skitkul, fortsätt med det.
Jag har allstå kommit fram till vad jag ska ha för mål med sommarlovet, eftersom jag tyvärr inte har något speciellt
sommarjobb i år, men jag klarar mig alltid. Jag och Anthon har kommit igång väldigt bra med styrke träningen och judon är kalas nu också eftersom vi tränar endel judo nu också är innan och det känns skitbra, skönt som bara den! Så nu kommer jag till mitt mål, jag tävlar just nu i -48kg på judotävlingarna, jag ligger lite på gränsen, men jag har bestämt mig att jag vill gå upp i vikt till 50kg, så jag kan tävla i -52 igen som jag gjorde förr. Nu kanske ni tänker att vafan det är ju skit lätt , det är ju bara att äta massa. Men jag ska inte gå upp i vikt genom att äta mer, jag ska gå upp i vikt i muskelmassa. Det kommer att bli tufft, men eftersom jag inte ska jobba så har jag ju all tid i världen, och Anthon ska hjälpa mig, han kan sånt så det kommer nog att gå jättebra, dessutom kan jag ju inte direkt säga att jag är svag nu. Men jag ska skaffa mig lite mer av det goda om man kan säga så.

Förresten är det mindre än en månad tills vi pker till USA, jag längtar!
Nu ska jag gå och dricka juice och kanske se på ett inspelat Jerry Springer - avsnitt (kärlek på det),  puss♥

Utklassning

Igår önskade jag seriöst att jag bodde i Norge. Den utklassningen var inte att leka med kan jag ju säga. Men det var han värd, låten var ju den som var helt klart bäst. Som vanligt, hur gick det för Sverige? Inge vidare bra, är jag förvånad, näe..inte det minsta. Jag var faktiskt jätteirriterad igår över att Sverige tänker så fruktansvärt illa när de röstar fram vilken låt vi ska skicka. Jag visste från början att vi kommer komma bland de sista med vår låt. Seriöst, jag blir skitsur, det är ingen som gillar sån musik, och jag tycker inte att den framfördes särskilt bra heller. Så jag ber, snälla sverige...tänk efter nästa år!!

Idag ska vi träna judo, och kanske ut och springa en sväng, sen blir det nog lite plugg för min del ikväll.
Men nu måste jag dra, Puss♥

Heja Norge

Det blev ett ganska hastigt inlägg innan, skulle äta paj somsagt. Men nu är jag back on track och jag sitter och kollar på andra semifinalen av Eurovision song contest, och jag säger NORGE, herrejesus vad bra låt, och Alexander som sjunger är ju inte helt ful heller. Men nu är det ju inte utseendet som spelar roll i den här tävlingen utan låten, och jag säger det, det är bara skit förutom Norges låt. Jag satt och kollade fram till 9e låten sen bestämde jag mig för att ta ett bad för jag insåg att det inte skulle komma någon som var bättre. Så på lördag gäller det, förutom att jag hejer på Sverige såklart (men hur bra kommer det gå liksom, jisses) så håller jag faktiskt på Norge. Det ska bli kul att se hur det går.
Jag kom ikväll fram till att jag nog tycker om melodifestivalen och eurovision mer än vad jag vågar erkänna för mig själv.
Jag måste se semifinalerna för att vara väl förberedd till finalen, plus att jag är en sån som måste ringa och rösta.

Nehe nu ska jag fortsätta se vilka som går vidare, och göra ben massage på anthon,
Så ni får har en fortsatt bra kväll
Puss♥

Kort inlägg

Det blir ett kort inlägg nu. Har precis varit ute och övningskört massa, det gick jättebra, kul som tusan!
Körkortet here I come, längtar.

Ska äta rabarberpaj med mamma och anthon nu.
Puss hej♥

Illa Illa

Illa, inget inlägg sen i fredags, sorry.
Om en vecka är vi i Lund, och har vägt in till tävlingen som kommer vara på torsdagen.
Det är en lite mer internationell tävling eftersom det är ett läger + tävling med folk från flera läner från europa, skitkul!

Idag hade jag mitt andra teoretiska prov i massagen, skönt för nu blir det inga fler. Nu är det bara uppmasseringen på måndag, jag tänker dra till med ett mvg. Ska försöka iallafall. Så från oc hmed ikväll ska jag öva på Anthon. Jag tror ju inte att han har någonting emot det, han har tyckt att det varit jätteskönt innan, så det ska nog inte vara några problem.

Idag började jag redigera min film, den kommer bli sådär eftersom jag inte orkar lägga ner allt för mycket på den, men den blir väl okej, jag har gjort bättre.

Nehe nu måste jag lämna över datorn till Anthon, han ska plugga eller något tror jag.
God natt ♥

Fredag

Idag hade vi nationella prov i engelska B direkt på morgonen. Läsförståelsen var faktiskt svårare än hörförståelsen i år tycker jag. Det har aldrig hänt förr. Sen slapp vi engelska lektionen eftersom vi redan hållt på med engelska hela morgonen så vi hade ledigt väldigt länge, och då kände vi för att flytta fram multimedian så vi kunde sluta tidigare. Dock var jag redan färdig med mitt projekt så jag satt och spelade spel på datorn tillsammans med Johanna istället. Vi fick gå vid 12, halv ett, och då åkte jag ne en snabbis på stan och inhandlade lite som jag tänkte att jag ska ha imorgon kväll. Det är ju extasen imorgon och det är inget man missar i första hand. Kan tyvärr inte vara med och klä ut mig på dagen bara, vilket egentligen är själva extasen, för vi är hos min pappa ikväll och vi kommer hem imorgon under dagen. Så det är lite synd. Men det blir helt klart utgång på kvällen, och till det köpte jag en kjol faktiskt, inte min stil att använda kjol egentligen men man måste ju prova nytt ibland, modellen var faktiskt väldigt fin och så var den i ljust jeanstyg. Och så köpte jag en röd/orange blomma att sätta i antingen håret eller som brosch.
Jag tänkte lägga upp bilder så jag kunde visa, men det är något cp med datorn, så får hoppa över det helt enkelt.

Nehe nu ska jag ta något litet att äta tror jag.
Puss♥


ännu ett inlägg för dagen

Nu ligger vi här i min 90cm breda säng och trängs, men samtidigt pustar ut. Vi har tränat på gym ikväll, och det gick faktiskt bra idag, så det känns skönt såhär efter. Men jag måste lära mig att stretcha efter jag har tränat, jag glömmer alltid det,eller så skiter jag i det så är man jättestel dagen efter och känner sig mer orörlig än ett kylskåp. Det är ju inte helt okej!
Vi har bestämt ett tränigsschema, och det ser ut som följande, att de dagar vi inte tränar judo, det vill säga tisdag,torsdag,fredag och ibland söndag, så ska vi träna på gym. Nu jäkla ska här byggas muskler. Detta schema ska följas, det får finnas enstaka undantag då det gäller något viktigt prov eller liknande till skolan som måste göras.
Jag känner dock att det inte kommer bli några problem eftersom vi båda tycker om att träna, och jag kan ju säga som så att jag just räknade ut att vi har haft 2 dagar ledigt från träning på tolv dagar. Jag tycker det är ganska duktigt.

Nehe, nu har jag bara snackat om träning känns det som. Inte så kul att läsa om kanske, men det bara blir så. Börjar man skriva om en sak så kommer man på massa annat som har med den saken att göra.
Jag tänkte att jag skulle ta och lägga upp en videoklipp från när jag tävlade i sm, jag vet inte exakt när, men så snart som möjligt, så titta gärna då:)

God natt ♥

Lättnad

Tänk vad ett enda sms kan ändra ens dag på alla sätt.
Vi skulle haft prov i massagen imorgon, i anatomi, inte allt för roligt , mest på grund av att jag knappt pluggat och det är ganska mycket att plugga på. Så får jag ett sms från min kompis som skriver att läraren sagt att vi ska göra provet v.20 alltså nästa vecka. Där satt jag, på sista lektionen som är den segaste av de sega, filmkunskap, och det kändes som en stor sten lyftes från axlarna, herregud vilken lättnad! det betyder att jag kan koppla av ikväll, kanske att vi ska ut och övningsköra sen. Jag har min tredje körlektion på måndag, och det ska bli kul för jag har en skitbra lärare.

På lördag är det extasen, vet inte om jag kommer vara i stan under dagen, vilket betyder att jag inte kommer att klä ut mig. det hade varit roligt men jag har inte vart hemma hos min pappa på ett tag så känner att jag vill dit från fredag tll lördag eftermiddag. Sen blir det ju isåfall utgång på lördag kväll med mina flickor och Anthon vilket kommer bli mycket trevligt.
Mycket bättre än förra året iallafall!

Nu ska jag hjälpa mammsen med maten.
Puss♥

dagen efter

ja vad kan man säga, Jag kom inte till pallen men jag är grymt nöjd med mina matcher. Jag fick tyvärr gå upp en viktklass, jag skulle ju vart med i -48 men fick gå upp till -52 eftersom en av de två jag skulle möta ringt och hoppat av s vi två som var kvar blev uppflyttade. Jag pratade med en va de jag mötte, hon sa att hon vägde 50 och jag själv vägde 46½ . Hon var ändå mindre än de andra jag mötte (förutom en), så det var tufft med tanke på också att eftersom det är SM så är det mest folk som är med i landslaget eller andra grejer. De är alltså väldigt duktiga. Men jag kan inte säga att jag inte hae en chans. Mina matcher var väldigt jämna. De fick faktiskt kämpa när de körde mot mig. Jag plockade också poäng så det är kul :) Paul (vår coach) filmade en av mina matcher, grymt kul att se, jag var så nära att få in ett ipponkast, men tyvärr blev det inget på det.
Jag förlorade inte på klockrena grejer heller, armlås och en fasthållning, fasthållningen var jag på väg ur, och armlåsen stod jag emot ganska bra, men det är inte lätt när de drar i min arm med båda sina medan jag inetkan öra så mycket med min andra, haha, dum som jag är ville jag inte klappa av i första hand så jag klappade lite sent, så nu har jag jätteont i armbågen och kan inte göra alla rörelser som vanligt för tillfället, menmen.
Jag är iallafall jättenöjd, jag har lärt mig massa, och jag har höjt mitt självtroende när det gäller min judo inför tävlingar. Längtar till nästa tävling, det blir i lund, på Lugi lägret, då det kommer folk från folk i europa, sjukt kul tävling och läger.

Inte för att jag tror att ngon fattar vad jag snackar om kanske, men hoppas man fattar lite iallafall.
Nu ska jag se på tv. Hörs♥

Imorgon gäller det!

Japp, imorgon är det dags. Jag ska tävla i SM imorgon, det kommer att vara i Kristianstad så det är inte så långt härifrån, men vi åker klockan tre i eftermiddag för det är invägning ikväll. Jag ska vara med i -48 som är minsta viktklassen, haha är man liten så är man. Har bra marginal så det ska nog inte bli några problem.
Vi tog cyklarna och cyklade till dojon kvart i nio i morse, för det kom en mental coach och hade föreläsning för oss som skulle på SM imorgon och även några andra som brukar tävla. Riktigt bra tycker jag hon var, så det känns bra, jag behövde det.
Just nu tar vi det lugnt, Anthon ligger bredvid mig med en god glass i handen och smaskar i sig :)
Om en stund ska vi cykla hem till mig så jag kan packa mina grejer inför tävlingen.
Jag känner mig inte särsklit nervös,, verkligen inte som nför andra mindre tävlingar då jag nästa mår dåligt av nervösitet, men denna tävlingen känns det helt okej, det är en rolig tävling och det kommer bli roligt att vara med även om det kanske inte går som man vill, men det ska bli kul.
Jag minns att jag tyckte U-Sm var jätteroligt, men denna gång är det det "riktiga" SM, spännande.
Vi är fyra stycken från Kalmar som ska tävla, och Anthon följer med och ska titta, han är lite av min egna lilla coach, faktiskt så är han skitbra som det. Mamma ska också komma och titta, men hon kommer ner på lördag.

Jaja, det kommer förhoppningsvis bli roligt hur det än går, hoppas på det bästa!
Ha det bra, hörs♥

RSS 2.0